Laat jij een onvergetelijke indruk achter?

Bij Begraafplaats & Crematorium Westerveld vinden we dat iedereen de vrijheid in mogelijkheden moet hebben om hoogwaardig afscheid te nemen en dierbaren blijvend te herinneren. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat iedereen een passend afscheid krijgt, waarbij we zo persoonlijk mogelijk willen zijn en rekening houden met de wensen en behoeften van de nabestaanden.

Werk met betekenis

Bij ons kun je echt iets voor anderen betekenen. En de waardering die je daarvoor terugkrijgt is onbetaalbaar. Dat maak je echt niet overal mee. Dit is niet zomaar een baan. Het is werk met betekenis.

Jij maakt het verschil

Gastvrijheid is de basis van ons werk. Het is ons visitekaartje. Ook als je niet met bezoekers te maken hebt, kun je hiermee naar collega’s het verschil kunt maken.

Een blijvende herinnering

Elk contactmoment is een kans om het verschil te maken. Een kleine welgemeende blik, een knikje of de deur openhouden. Dat is de persoonlijke aandacht waar iedereen gevoelig voor is.

Vacatures voor zinvol werk

Horeca weekendhulp Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Als Horeca weekendhulp zorg je ervoor dat alles er netjes bij staat en aan iedereen gedacht wordt. Samen met je collega’s houd je de kwaliteit hoog.

Kwaliteit na leven

Wij staan voor een waardig en hoogwaardig afscheid. Volgens ieders persoonlijke overtuiging. Met vrijheid in keuze en mogelijkheden. Bewust van de wensen van vandaag en morgen. Voor een blijvende herinnering aan onze dierbaren. Dat is waar wij naar streven. Dat is de kwaliteit die wij naleven. Kwaliteit na leven.

Verhalen van medewerkers

“We doen dit echt met z’n allen en staan voor elkaar klaar.”

Medewerker rouwkamer Bert: 'Ik hou van werken met mensen dus dit leek me echt iets voor mij.'

“Wanneer ik rondleidingen geef straal ik van trots op ‘mijn’ park.”

Locatiemanager Arjen: 'Het is hier mooi, inspirerend en dynamisch. Never a dull moment, er gebeurt altijd wel wat.'

“Mede door dit werk ben ik de persoon geworden die ik altijd had willen zijn.”

Horeca medewerker/gastvrouw Marloes: 'Het is gewoon mijn droombaan en ik kan me niet voorstellen dat ik ooit nog in een andere sector ga werken.'

“Ik haal er voldoening en een andere kijk op het leven uit.”

Algemeen medewerker Falko: 'Ik word er heel blij van als mensen enigszins gerust naar huis gaan. Dat betekent namelijk dat ik ze een stap in de goede richting heb geholpen.'

“Elke ervaring is weer anders, het is eervol en dankbaar werk.”

Parkmedewerker Ernst: 'Ik vind het super. Het is veelzijdig, eigenlijk zo veelzijdig als je zelf wilt. De organisatie staat open voor leerprocessen en je mag overal meelopen.'

“Ik kan de rust die ik uitstraal hierin kwijt”

Administratief medewerker Rozanne: 'Mijn karakter sluit aan bij de functie, de rust die ik uitstraal kan ik hierin kwijt.'