de graven in gedenkpark Westerveld liggen verspreid tussen bomen en groen

Begraven op Westerveld

De graven in gedenkpark Westerveld liggen midden in de natuur. Beschermd door oude eiken vormen zij samen onderdeel van de eeuwigheid.

U kunt de plek van de laatste rustplaats zelf uitkiezen en een plechtigheid is volledig naar eigen wens in te vullen. Elke ruimte op Westerveld kent een eigen sfeer. Daarnaast biedt Westerveld de zeldzame mogelijkheid een eigen familiemausoleum te laten bouwen.

Een persoonlijk afscheid

Herinneringen aan een waardig afscheid zijn blijvend. Voor, tijdens en na een begrafenis is daarom bijna alles mogelijk. Livemuziek, bepaalde rituelen of geprojecteerde beelden. Uw uitvaartverzorger en onze medewerkers denken graag met u mee en nemen zorgen uit handen. Zo neemt u waardig afscheid op persoonlijke wijze.

Een plek voor bepaalde tijd​

Een plek voor altijd

Westerveld heeft een aantal bijzondere mausolea, die prachtig in de duinen liggen

Een eigen mausoleum

Een plek vol inspiratie​

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die Westerveld u te bieden heeft om het afscheid van uw dierbare precies zo vorm te geven als u wenst. Een wandeling over het park geeft vaak al ideeën. Langs de paden liggen de meest uiteenlopende graf- en urnenmonumenten. Laat u digitaal inspireren of bezoek Westerveld voor een rondleiding.

Gedenkmonument

Een persoonlijk gedenkmonument vertelt iets over een dierbare. Op Westerveld wandelt u langs de meest uiteenlopende varianten. Hier is ruimte voor zowel kleurrijke en kunstzinnige monumenten als voor traditionele stenen en beeldhouwwerken.

Beplanting

Op Westerveld doen de natuur en de seizoenen al sinds jaar en dag hun werk. Met een weelderig en ongekunsteld aanzicht als resultaat. Ook veel graven zijn natuurlijk beplant met zowel vaste als seizoenplanten. U bent vrij een graf in te richten naar eigen wens. Ook is het mogelijk dit over te laten aan onze hoveniers.

Westerveld biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Westerveld kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Westerveld biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.

Bestel ons naslagwerk​

Vraag de brochure aan en lees meer over de locatie, geschiedenis en mogelijkheden van begraven en cremeren op Westerveld.