Dienstverlening zit ons hart, wij doen er alles aan om u de zorg uit handen te nemen

Het horecapaviljoen

De verschillende ruimtes in ons horecapaviljoen bieden voor iedere wens een passende setting.

Na een plechtigheid is er gelegenheid om de familie te condoleren. Dit is ook het moment om herinneringen op te halen, er wordt gepraat, gehuild en soms ook gelachen. De overledene wordt herdacht op een manier die bij haar of hem past.

De keuken van Westerveld

Uit de keuken van Westerveld komen vanzelfsprekend prima koffie en thee, koek en cake. Maar we schenken ook een goed glas wijn of bier en serveren daar hartige hapjes bij, al naargelang uw specifieke wensen. Broodjes, bonbons, soep, sushi; op Westerveld kunnen we u vrijwel alles aanbieden. Maakt u gerust een afspraak met een van onze medewerkers, want alles is mogelijk. 

Puur, vers & ambachtelijk

Voor de condoleance heeft Westerveld in het horecapaviljoen diverse sfeervolle ruimtes. Hierdoor bieden wij afhankelijk van het aantal gasten altijd de juiste ruimte. Van een intiem samenkomen tot een condoleance voor een grotere groep.

Tijdens de condoleance serveren wij u en uw gasten een kopje koffie met iets zoets, maar uiteraard is er (veel) meer mogelijk. Ook zijn er speciale arrangementen. Wij adviseren u graag om samen met u tot een invulling te komen zoals u dat wilt. Puur, vers & ambachtelijk.

Andere mogelijkheden voor samenkomst en condoleance:

In Petit Café Westerveld kunt u rustig zitten voor of na een wandeling door gedenkpark Westerveld

Petit Café Westerveld

Alle bezoekers zijn dagelijks welkom voor koffie of lunch

Lindezaal

Grote en lichte condoleanceruimte voor na de plechtigheid
Ons horecapaviljoen biedt uw gasten een plek om samen te komen na een plechtigheid

Berkenzaal

Compacte, sfeervolle condoleanceruimte voor na de plechtigheid
Ons Horecapaviljoen met verschillende ruimtes om samen te komen na een plechtigheid

Dennenzaal

Intieme condoleanceruimte voor na de plechtigheid

Kastanjezaal

Kleine condoleanceruimte in huiskamersfeer

Westerveld biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Westerveld kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Westerveld biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.