Vogelwandeling Westerveld op 28 april

Een wandeling door Gedenkpark Westerveld is een ware ontdekkingstocht. Niet alleen door de (historische) monumenten, maar ook door de vele vogelsoorten die in het park te vinden zijn.
Datum: 8 april 2024

Westerveld organiseert daarom op 28 april van 9.00 tot 11.00 uur een vogelwandeling door het park. Iedereen is van harte welkom.

Belangstellenden worden onder deskundige leiding van vogelkenners rondgeleid door het gedenkpark. Een bijzondere gelegenheid om de schoonheid van Westerveld te ontdekken én vele vogels te spotten, zoals de groene specht, tjiftjaf, vink, boomklever, goudhaan en zwartkop. “Onze gastheer Jaco Kuiper is, net als zijn zoon en broer die ons op die dag helpen, een echte vogelspotter en -kenner”, licht Ruben Ebbeling, locatiemanager Begraafplaats & Crematorium Westerveld, toe. “We verwachten ook dit jaar weer een groot aantal aanmeldingen, dus het is raadzaam je snel op te geven.” Aanmelden kan via [email protected] (naam en aantal personen).

Ook Open Dag op Westerveld
De vogelwandeling is één van de vele activiteiten die Westerveld organiseert. “Op onze site hebben we een handig overzicht van alle activiteiten die we in 2024 gepland hebben, waaronder de Open Dag op zondag 2 juni”, aldus Ebbeling. Op die dag is het mogelijk om niet alleen het gedenkpark, maar ook alle ruimtes te bezoeken. “We zijn bezig met een mooi programma voor jong en oud. We vertellen er binnenkort meer over”.