Ruim 100 bezoekers Vogelwandeling

Westerveld organiseerde op 28 april een vogelwandeling. Ruim 100 belangstellenden liepen in twee groepen door het gedenkpark, onder begeleiding van deskundige vogelkenners.
Datum: 29 april 2024

Bijzondere vogelsoorten
De wandeling was een bijzondere gelegenheid om de schoonheid van Westerveld te ontdekken én vele vogels te spotten, zoals de groene specht, tjiftjaf, vink, boomklever, goudhaan en zwartkop. Bezoekers waren enorm enthousiast. “Heel bijzonder. We hebben veel vogels gezien, maar ook het park zelf was prachtig”, aldus een van de bezoekers.

Ook Open Dag op Westerveld
“Onze vogelwandeling is een van de meest populaire wandelingen in het jaar”, vertelt Ruben Ebbeling, locatiemanager van Begraafplaats & Crematorium Westerveld. De vogelwandeling is één van de vele activiteiten die Westerveld organiseert. “Op onze site hebben we een handig overzicht van alle activiteiten die we in 2024 gepland hebben, waaronder de Open Dag op zondag 2 juni”, aldus Ebbeling. Op die dag is het mogelijk om niet alleen het gedenkpark, maar ook alle ruimtes te bezoeken. “We zijn bezig met een mooi programma voor jong en oud. We vertellen er binnenkort meer over”.