Open Dag

Op 2 juni 2024 organiseert Westerveld van 11.00 tot 15.00 uur een Open dag. Iedereen is van harte welkom.

Programma

Ontdek en ervaar Westerveld!

Tijdens de open dag willen we iedereen graag laten kennismaken met de mogelijkheden en dienstverlening van Westerveld. We organiseren de Open Dag voor iedereen. Voor jong en oud. Voor mensen die gerichte vragen hebben, maar ook voor mensen die gewoon eens willen rondkijken.

‘Open dag plein’
Voor de Hazelaar, bij de entree, is een speciaal Open Dag plein. Hier hebben we een aantal gasten uitgenodigd, die u graag verwelkomen:
* Hospice de Heideberg
* Di Vetro glaskunst
* Troupin natuursteen
* Karikaturist
* Patty Duijn Uitvaartverzorging

Op het Open Dag plein kunt u ook plantenbakjes maken, meedoen aan een quiz (voor jong en oud) en genieten van een lekker kopje koffie of thee.

Cake-test
In onze vernieuwde Lindezaal vindt u een proeverij van onze hapjes en kunt u deelnemen aan onze ‘blinde test’: welke is de Westerveld cake? Onze jonge gasten kunnen cakejes versieren.

Bij Advies & Zorg geven onze medewerkers alle informatie rondom begraven, cremeren en (urnen)monumenten en sieraden. In de Magnoliasuite draagt dichteres Monique van der Werff poëzie voor.

Elk uur worden rondleidingen (twee routes) verzorgd. Het is ook mogelijk om de routes op eigen gelegenheid te lopen.

Rondleidingen
Tijdens de Open dag worden rondleidingen georganiseerd. Vanaf het plein vertrekken we elk half uur, waarbij bezoekers kunnen kiezen voor een wandeling door het gedenkpark, of een rondleiding in het crematorium. Uiteraard mag iedereen ook aan beide rondleidingen deelnemen.

Iedereen is van harte welkom!

Hapjes en drankjes

Op het Open dag plein is koffie & thee te verkrijgen en in de vernieuwde Lindezaal worden verschillende hapjes gepresenteerd.

Activiteiten Open dag

Op 2 juni laten we u Westerveld ontdekken. Door mee te wandelen met onze rondleidingen leert u Westerveld kennen. Maar we organiseren ook een aantal activiteiten. Zo kunt u plantenbakjes maken en model staan voor een echte karikatuurtekenaar. Kinderen kunnen meedoen aan een speurtocht en cakejes versieren. Een dag voor jong en oud, voor iedereen.

Advies & Zorg

Tijdens de Open dag is Advies & Zorg geopend. Hier kunt u voorbeelden van assieraden, urnen en gedenktekens bekijken. De medewerkers vertellen u graag meer.