Rondleiding begraafplaats Westerveld

Rondleiding Westerveld : “Wat kan hier veel!”

Op 19 maart organiseerde Westerveld een bijzondere rondleiding. Een groot aantal bezoekers wandelde onder begeleiding van medewerkers door het park en de ruimtes, waarbij alle vragen gesteld konden worden.

Datum: 22 maart 2022

Goed begin
De rondleiding begon met een woord van welkom in het Petit café, onder het genot van een kopje koffie. “Het prachtige weer was natuurlijk een cadeautje”, vertelt Jessica Hof, teamleider op Westerveld. “De wandeling door het gedenkpark was daardoor nog sfeervoller. De combinatie van de prachtige natuur, onze ruimtes en de verhalen achter monumenten gaf een mooi beeld van Westerveld, en van wat we te bieden hebben.”

Bezoekers werden op een informele manier ingelicht. “De ochtend verliep heel ontspannen, mensen waren oprecht geïnteresseerd. In de Dudokzaal ontstond zo’n mooie sfeer, er werd zelfs spontaan op de vleugel gespeeld!”

Positieve reacties
Met een hapje en een drankje als afsluiting, klonken enorm positieve reacties: “Wat goed dat jullie dit organiseren”, “heel mooi om te zien dat jullie zo goed samenwerken, dat stelt me gerust als ik later mijn afscheid heb”, “de laagdrempelige en persoonlijke gesprekken tijdens deze ochtend waren voor mij heel waardevol.”

Wij organiseren op zaterdag 28 mei weer een rondleiding. Zien we u dan?