Restyle en heropening Lindezaal

De verschillende ruimtes in het Horecapaviljoen bieden voor iedere wens een passende setting. Om de dienstverlening nog verder te optimaliseren, is de Lindezaal in het Horecapaviljoen onlangs gerenoveerd.
Datum: 15 januari 2024

“Steeds vaker zien wij dat nabestaanden behoefte hebben om op een intieme manier in een meer ongedwongen omgeving afscheid te nemen van hun dierbare”, vertelt Ruben Ebbeling, locatiemanager van Westerveld. “In reactie daarop hebben wij recent onze Lindezaal in het Horecapaviljoen volledig gerenoveerd en gerestyled. Het is heel bijzonder. Met natuurlijke materialen en lichte kleuren staan rust, comfort en kwaliteit centraal”, zegt Ruben Ebbeling trots. “Ook op het gebied van beeld en geluid zijn er alle mogelijkheden, net als op culinair vlak waardoor hier zowel de plechtigheid als de condoleance gehouden kan worden.”

Horecapaviljoen
De Lindezaal is één van de ruimtes in het Horecapaviljoen. “Gepland is dat ook de andere ruimtes een metamorfose ondergaan zodat er een eenheid ontstaat om onze gasten een eigentijdse rustgevende omgeving te bieden. Dat in het Horecapaviljoen de kwaliteit van onze catering op hoog niveau staat, spreekt voor zich”, zegt Ruben Ebbeling. “We denken na over elk product. Zo worden vleeswaren, banket en brood geleverd door lokale ondernemers en bieden wij verse, eerlijke producten.”

Rondleiding zondag 4 februari
Naast tal van andere activiteiten, organiseert Westerveld in 2024 óók weer rondleidingen. Iedereen krijgt dan een inkijkje achter schermen en kan dan alle ruimtes, waaronder de nieuwe Lindezaal, rustig bekijken. De eerstvolgende rondleiding is op zondag 4 februari (10.00 – 12.00 uur). U kunt zich daarvoor inschrijven via [email protected]. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten op de website [pagina op website].

Wilt u misschien als groep of vereniging eens een kijkje nemen op Westerveld? Stuur ons dan een mail via [email protected].