Drukbezochte Open Dag Westerveld

Op 2 juni organiseerde Westerveld een Open Dag. Met ruim 300 bezoekers was het een geslaagde dag!
Datum: 3 juni 2024

Veel bezoekers liepen mee met een rondleiding, waarbij ze informatie kregen over cremeren, begraven en asbestemming. Alle ruimtes waren geopend en bezoekers konden al hun vragen stellen. Jong en oud was aanwezig, voor iedereen was er iets te zien en beleven.

Open Dag-plein met activiteiten
Er was een speciaal Open Dag-plein gemaakt. “Het was er gezellig druk”, aldus locatiemanager van Westerveld Ruben Ebbeling. “Met een leuk terras en een zanger/gitarist bleven bezoekers graag even ‘hangen’. Ter plekke kon men zelf een plantenbakje maken en zichzelf laten vereeuwigen door een sneltekenaar. Ik heb veel leuke reacties gehoord over de sfeer en mooie combinatie van voorlichting en ontspanning!”

In de Lindezaal maakten bezoekers kennis met de uitgebreide horecamogelijkheden van Westerveld. Hapjes en drankjes uit eigen keuken stonden klaar om bekeken en geproefd te worden.

Westerveld-quiz
“De deelnemers aan onze quiz hadden goed opgelet en wisten veel vragen over Westerveld juist te beantwoorden. De winnaar is bekend en krijgt een lunch in ons Petit Café Westerveld.”