14 en 15 september: Open Monumentendagen

Tijdens de landelijke Open Monumentendagen kunt u een wandeling maken door het gedenkpark en genieten van een speciaal wandelarrangement in Petit Café Westerveld.
Datum: 9 september 2024

Monumentale wandeling
Tijdens beide Monumentendagen kunt u op eigen gelegenheid starten met een bijzondere wandeling. U loopt langs historische en eigentijdse monumenten, met gedenktekens  die elk een eigen verhaal vertellen. De monumenten, in een decor van weelderige natuur, maken Westerveld tot een bijzonder wandelgebied. Een uniek landschap om eens te bezoeken!

Speciaal arrangement in Petit Café
U bent van harte welkom in Petit Café Westerveld, binnen of – bij mooi weer – op het terras. Hier krijgt u de routebeschrijving voor de wandeling, of meer informatie over Westerveld. En uiteraard denken we aan een hapje en drankje; u geniet van een arrangement, speciaal voor u samengesteld. Uiteraard kunt u ook gewoon iets van de uitgebreide kaart kiezen.

In het Petit café is tijdens Open Monumentendag ook het boek ‘Westerveld, een monumentale ontdekkingstocht’ verkrijgbaar voor slechts € 7,50. Bij gebruik van een consumptie geldt zelfs een speciale prijs van € 5,00.