Gedenkavond op zaterdag 2 november 2024

Op zaterdag 2 november organiseert Begraafplaats & Crematorium Westerveld een gedenkavond. Van 17.30 tot 20.00 uur biedt Westerveld de gelegenheid om gezamenlijk te herdenken en in het verlichte park een kaarsje op te steken.
Datum: 4 oktober 2024

Ook is er een sfeervolle wandelroute met daarlangs troostrijke gedichten en wordt op verschillende plaatsen live muziek verzorgd.

Gezamenlijk herdenken
Het programma is inmiddels weer rond: “Vorig jaar kon de gedenkavond geen doorgang vinden door het stormachtige weer die dag. We hebben gemerkt dat veel mensen dit als een groot gemis hebben ervaren”, zegt locatiemanager Ruben Ebbeling. “Dit jaar hebben we wederom een mooi programma met livemuziek en diverse activiteiten”.

De gedenkavond is traditioneel populair en wordt drukbezocht. “Het gedenkpark ziet er met alle kaarsen en fakkels sprookjesachtig uit. Bezoekers ontmoeten elkaar, waardoor er een mooi gevoel van saamhorigheid ontstaat. Hiermee hopen wij troost te bieden aan hen die dat nodig hebben”.

Bij binnenkomst krijgt u een kaarsje. Iedereen is van harte welkom. Bezoekers wordt aangeraden, indien mogelijk, met de fiets of OV te komen.